السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انتم طبعا بتبلوا السمك بالكمون وكزبرة ناشفة، ملح ، ليمون ، خل ، وثوم ..
للى عايزة يتبل من برة ومن جوة المهم تحضرى طبق عميق وبه حوالى 4 معالق دقيق وعليه حبة مية ونصف ليمونة ومعلقة صغيرة خل وملح وحبة فلفل اسود
وترب الخلطة دى فى بعضها بحيث يكون زى الزبادى كدا وغطسى السمك على الجنبين بدل الدقيق الناشف
وبكدا الزيت لا يحترق منك ثم غطى اثناء القلى الصينية باى شى وبكدا الشقة لم تدخن وكمان السمك ها يحمر حلو
كمان متخافيش السمك مش هايطرى ممكن تحطى مع القلى حبة من الفانيليا
صدقينى سوف تقضى على الريحة تماما ومش هاتحسى باى زفارة انا شفت المطعم بيعمل كدا بس لا تكثرى من الفانيليا
وبعد القلى طلعى السمك فى مصفى ليصفى الزيت وبكدا هايكون مقرمش وزى برة ولونه فاتح....
الموضوع الأصلي : طريقة قلى السمك زى المطاعم بالظبط -||- المصدر : مُنتَدَيَاتُ كَلِمَةٍ سَوَاءِ الدَّعَويِّة -||- الكاتب : Umm Anas_22
المزيد من مواضيعي
كتب طبخ لتحميل هديه لاخواتى فى الله
طريقة قلى السمك زى المطاعم بالظبط
مرحبا بالضيف
طريقة عمل كرات التونة