منتدى المجد للعلوم
السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته اهلا بزوارنا الكرام نطلب منكم التسجيل لمن كان يحب العلم والمعرف
منتدى المجد للعلوم
السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته اهلا بزوارنا الكرام نطلب منكم التسجيل لمن كان يحب العلم والمعرف
منتدى المجد للعلوم
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى المجد للعلوم

 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

اهلا وسهلا بكم اعضائنا الكرام♥️♥️♥️المنتدى قيد التطوير لدا مطلوب مساهمات من حضرتكم ♥️♥️♥️مدير المنتدى♥️♥️♥️تحياـــــــــــــــــــــتي


 

 طريقة طهي السمك

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 73
تاريخ التسجيل : 10/10/2012

طريقة طهي السمك Empty
مُساهمةموضوع: طريقة طهي السمك   طريقة طهي السمك Emptyالجمعة أكتوبر 12, 2012 5:37 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

انتم طبعا بتبلوا السمك بالكمون وكزبرة ناشفة، ملح ، ليمون ، خل ، وثوم ..
للى عايزة يتبل من برة ومن جوة المهم تحضرى طبق عميق وبه حوالى 4 معالق دقيق وعليه حبة مية ونصف ليمونة ومعلقة صغيرة خل وملح وحبة فلفل اسود
وترب الخلطة دى فى بعضها بحيث يكون زى الزبادى كدا وغطسى السمك على الجنبين بدل الدقيق الناشف
وبكدا الزيت لا يحترق منك ثم غطى اثناء القلى الصينية باى شى وبكدا الشقة لم تدخن وكمان السمك ها يحمر حلو
كمان متخافيش السمك مش هايطرى ممكن تحطى مع القلى حبة من الفانيليا
صدقينى سوف تقضى على الريحة تماما ومش هاتحسى باى زفارة انا شفت المطعم بيعمل كدا بس لا تكثرى من الفانيليا
وبعد القلى طلعى السمك فى مصفى ليصفى الزيت وبكدا هايكون مقرمش وزى برة ولونه فاتح....


الموضوع الأصلي : طريقة قلى السمك زى المطاعم بالظبط -||- المصدر : مُنتَدَيَاتُ كَلِمَةٍ سَوَاءِ الدَّعَويِّة -||- الكاتب : Umm Anas_22





المزيد من مواضيعي
كتب طبخ لتحميل هديه لاخواتى فى الله
طريقة قلى السمك زى المطاعم بالظبط
مرحبا بالضيف
طريقة عمل كرات التونة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ebda3alg.yoo7.com
 
طريقة طهي السمك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» افضل طريقة لحفظ القران الكريم
» افضل طريقة لحفظ القران الكريم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى المجد للعلوم :: ®§][©][ قسم الاسرة ][©][§® :: المطبخ العربي-
انتقل الى: